Op zondag 7 oktober zal BC Argus wederom een husseltoernooi binnen de Bossche Badminton Federatie (BBF) gaan organiseren Graag nodigen wij alle badmintonners uit,
die zin hebben in een gezellig onderling Toernooi, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!!

Dit toernooi is bedoeld voor dames en heren die 35 jaar of ouder zijn. Ben je jonger, dan kan je toch meedoen als het toernooi niet volgeboekt is.

Inschrijven is op individuele basis. De organisatie maakt de wisselende indeling voor het
heren-, dames- en gemengd dubbelspel. Dit is op basis (geschatte) sterkte.  Inschrijving is mogelijk via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Inschrijving voor € 10.00 per persoon, te voldoen bij de wedstrijdleiding in de zaal voor aanvang Toernooi.
Koffie en Thee zijn die dag voor de deelnemers gratis. Tussen de middag zijn er broodjes en soep verkrijgbaar.

We spelen op 6 banen. De wedstrijden gaan tot 30 punten, met een wissel op 15 punten volgens het rallypoint systeem. Verliezers tellen de volgende partij.

Aanvang toernooi is van 10:00 u tot 16:30 uur. De deelnemers van het toernooi worden een half uur voor aanvang verwacht. We spelen in sporthal Bernrode. Parkeren kan aan de Zijlstraat 1a in Heeswijk-Dinther.

met vriendelijke groet

Hans Barten

Veteranentoernooi

Inschrijving Veteranen toernooi zondag 7 oktober

Vul u naam in
Please let us know your email address.
Telefoonnummer?
Leeftijd?
Vul u niveau
Ongeldige invoer
Please let us know your message.