BBF Veteranen toernooi. PDF Afdrukken E-mailadres

Op zondag 8 oktober zal BC Argus opnieuw een toernooi binnen de Bossche Badminton
Federatie (BBF) gaan organiseren Graag nodigen wij alle badmintonners uit,
die zin hebben in een gezellig onderling Toernooi, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!!

Dit toernooi is bedoeld voor dames en heren die 35 jaar of ouder zijn.
Ben je jonger, dan kan je toch meedoen als het toernooi niet volgeboekt is.

Inschrijven is op individuele basis. De organisatie maakt de wisselende indeling voor het
heren-, dames- en gemengd dubbelspel.
Dit is op basis (geschatte) sterkte.  Inschrijving is mogelijk via de mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Inschrijving voor € 10.00 per persoon, te voldoen bij de wedstrijdleiding in de zaal voor aanvang Toernooi.
Koffie en Thee zijn die dag voor de deelnemers gratis. Tussen de middag zijn er broodjes en soep verkrijgbaar.

We spelen op 6 banen. De wedstrijden gaan tot 30 punten, met een wissel op 15 punten volgens het
rallypoint systeem. Verliezers tellen de volgende partij.

Aanvang toernooi is van 10:00 u tot 16:30 uur. De deelnemers van het toernooi worden een half uur
voor aanvang verwacht. We spelen in sporthal Bernrode. Parkeren kan aan de Zijlstraat 1a in Heeswijk-Dinther.

met vriendelijke groet

Hans Barten

Inschrijfformulier Veteranentoernooi
Vul onderstaand formulier in als je wilt deelnemen aan het veteranen toernooi.
Naam (*)
Vul aub uw naam in.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefoonnummer (*)
Vul aub alleen cijfers in
Van welke vereniging ben je lid?
Classificatie (*)

Welke classificatie